HTML

V63-019 blogja... Találó cím, ugye? :)

Hogy miről szól? Jó kérdés... Majd eldöntöm. :-)

Friss topikok

  • kiraly1990: Nagyon tetszett...:) Hangulatos volt még végigolvasni is. Nagyon jó..:) Én sokat utazok Debrecen-N... (2008.12.10. 19:52) 24 óra
  • Jani84: Ezek is nagyon klassz képek, de az a Simmering inkább Praterstern lehet, mert a Simmering középper... (2008.09.13. 23:13) Egykori császárvárosunk, Bécs (és az ÖBB :) )
  • Jani84: Hali Ádám!! Tényleg szépek ezek a képek, a Semmering főleg!! :) Ha van időd és kedved, nézz át a j... (2008.09.13. 22:56) ÖBB Sommerticket... 3 napon át... :)
  • V63-019: Köszönöm a pontosítást! :) (2008.05.19. 16:33) Jútúb...
  • HUnter27: Wien Westbahnhof 09:40 8 OEC 162 ÖBB EuroCity Transalpin Richtung: Basel SBB (2008.05.19. 16:02) Bemutatkozom... :P

...

2008.05.20. 12:16 V63-019

Infó puska

=ABS -> szám abszolútértékét adja
=ÁTLAG -> árgumentumainak átlagát számítja ki (számtani közép); argumentumokat, tömböket, számokat, vagy számokat tartalmazhat
=BAL -> egy szövegrész elejátől megadott számú karaktert ad eredményül.
=ÉS -> megvizsgálja, hogy minden argumentumára érvényes-e az IGAZ, ha minden IGAZ, akkor IGAZ.
=FKERES -> egy tábla bal szélső oszlopában megkeres egy értéket, majd annak sora és a megadott oszlop metszéspontjában levő értéket adja meg eredményül. Alapesetben a táblázatnak növekvő sorrendben kell lennie
=GYÖK -> egy szám négyzetgyökét számítja ki.
=HA -> ellenőrzi a feltétel megkeresését, és ha minden feltétel igaz, akkor az egyik értéket adja vissza, ha HAMIS, akkor a másikat.
=HOSSZ -> egy szöveg karakterében mért hosszát adja eredményül.
=INT -> egy számot lefelé kerekít a legközelebbi egészre.
=JOBB -> egy szövegrész végétől megadott számú karaktert ad eredményül.
=KEREK.FEL -> egy számot felfelé, a nullától távolabbra kerekít.
=KEREK.LE -> egy számot lefelé, a nulla felé kerekít
=MA -> Visszatérési értéke az aktuális dátum dátumként formázva.
=MAX -> egy értékhalmazben szereplő legnagyobb értéket adja meg. A logikai értékeket és szövegeket figyelmen kívűl hagyja.
=MIN -> egy értékhalmazban szereplő legkisebb értéket adja meg. A logikaki értékeket és szövegeket figyelmen kívűl hagyja.
=NEM -> az IGAZ vagy HAMIS értéket váltja ellenkezőjére.
=PI -> a pí értéket adja meg 15 számjegyig.
=SZUM -> egy cellatartománybanlevő összes számot adja meg.
=ÜRES -> megvizsgálja, hogy a hivatkozás üres cellára mutat, IGAZ, vagy HAMIS értéket ad vissza.
=VAGY -> megvizsgálja, hogy valamelyik értékére érvényes-e az IGAZ, és IGAZ vagy HAMIS értéket ad vissza. Eredménye csak akkor HAMIS, ha mindkét értéke HAMIS.
=VÉL -> 0-nál nagyobb, vagy egyenlő és 1-nél kisebb egyenletesen elosztott véletlenszámot ad eredményül (az újraszámítástól függően)
=VKERES -> a tábla felső sorában megkeresi az értéket, és a megtalált elem oszlopából a megadott sorban elhelyezkedő értéket adja eredményül.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://v63-019.blog.hu/api/trackback/id/tr38478309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása